Rengøring til erhverv

Professionel rengøring i Viborg

Kvalitetsrengøring tilbydes til private og erhverv

Leder du efter et stabilt og ansvarsbevidst rengøringsfirma til at stå for rengøringen hjemme hos dig selv eller i din virksomhed? Da står vi hos RenMuusmann klar til at hjælpe. Vi tilbyder professionel og effektiv privat rengøring såvel som kontorrengøring og rengøring af andre erhvervslokaler.

Vi tilbyder rengøring i Viborg og områder som Skals og Løgstrup, og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du har brug for hjælp til rengøring eller vinduespolering.

Privat rengøring – vi gør rent, som du vil have det

Vi har mange års erfaring med rengøring i Viborg og omegn, og det kommer dig til gode, når du skal have gjort rent i din bolig. Vores kunder er såvel enlige, der skal have hjælp til rengøringen, som travle børnefamilier, der gerne vil have et lille pusterum i hverdagen og bruge tiden på noget andet end rengøring.

Uanset dit behov og dine ønsker, sørger vi for, at der bliver lavet en rengøringsplan, der passer perfekt til dig. Vi gør kort sagt rent, som du vil have det – og når du vil have det. Vores kerneværdier er kvalitet og service, og vi lægger vægt på at møde vores kunder med et smil. Med os som dit rengøringsfirma er du sikret:

 • Grundig og effektiv rengøring
 • Overholdelse af planer og aftaler
 • Servicemindede og stabile rengøringsassistenter
 • Fleksibilitet i mødetider og tidspunkter
 • Konkurrencedygtige priser

Husk også, at du som privatperson kan trække både udgiften til almindelig rengøring og udgiften til vinduespolering fra i skat ved at gøre brug af det såkaldte servicefradrag. Det betyder, at du kan trække hele 33% af udgiften fra.

Professionel rengøring til erhverv

Til vores mange erhvervskunder tilbyder vi topprofessionel rengøring i Viborg og omkringliggende områder.

Når vi står for kontorrengøring og rengøring af forretningslokaler for dig, får du altid omhyggeligt rengjorte og indbydende lokaler. Det er godt for forretningen og dine kunder, men også for dine medarbejdere, indeklimaet og arbejdsmiljøet.

En investering i professionel erhvervsrengøring er derfor en investering i salg og trivsel over en bred kam.

Vi lægger vægt på fleksibilitet og unikke rengøringsplaner, der er tilpasset præcis til din virksomhed og de behov, I måtte have. Vores erhvervsrengøring omfatter bl.a. ydelser som:

 • Støvsugning og gulvvask
 • Afstøvning af flader
 • Vinduespolering
 • Rengøring og desinfektion af toilet/bad
 • Rengøring af køkken og kantine
 • Tømning af skraldespande
 • Special opgaver​

Modsat mange andre rengøringsfirmaer binder vi ikke vores kunder til langvarige kontrakter. Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse, og det betyder bl.a., at der skal være mulighed for at skifte leverandør, hvis det ønskes.

Altid gode tilbud på rengøring i Viborg

Vi er stolte af vores lokale forankring, og vi er skarpe på kvalitet og pris til glæde for vores mange kunder i det midtjyske – vi giver også gerne et uforpligtende og helt gratis tilbud på netop din rengøringsopgave. Så skal der være rent og pænt hjemme eller på kontoret.

Vi gør ikke bare rent – vi gør ordentligt rent.

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 28195117 til en uforpligtende snak omkring vinduespolering. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på Info@renmuusmann.dk.

I kan også udfylde vores formular, så modtager du et konkret tilbud

Håndværkerfradrag!

Håndværkerfradrag gælder også for vinduespolering. Du kan trække regningen fra på din selvangivelse.

Hele 33% kan trækkes fra i skat pr. vinduespolering: 

Læs mere om det her.
(https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759 )

Få et uforpligtende tilbud af RenMuusmann Rengøring & Vinduespolering I/S

[forminator_form id=”317″]