Vinduesvask Holstebro

Vinduespudser i Holstebro

Er vinduerne ved at være svære at se igennem – og plager det dig med irritation og dårlig samvittighed?

Kom de negative følelser og pletfrie vinduer til livs med vores professionelle vinduesvask i Holstebro. Hos RenMussmann står vi for den komplette vinduesvask af dine vinduer, så du kan nøjes med at nyde udsigten og lysets frie passage.

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om vores service – eller book os med det samme.

Aldrig før har dine vinduer været så rene

Hos RenMussmann laver vi intet andet end at sørge for, at borgere og erhvervslivet i Holstebro-området kan nyde et frit gennem vinduerne.

Vi mener, at rene vinduer er vigtige. Ikke blot for samvittighedens skyld, men også fordi livet skal nydes. Og nyde livet gør man bare bedst, når ting som øger livskvaliteten klarer sig selv. Vi garanterer, at vores service kommer så tæt på den oplevelse som det kan lade sig gøre.

I vores arbejde anvender vi best practise-teknikker samt redskaber og miljørigtige rengøringsmidler af den højeste kvalitet. Præcist hvordan vi gør det behøver du faktisk ikke at bekymre dig om. Du skal blot nyde resultatet.

Pletfrie vinduer. En ny udsigt. Komplet afslapning efter en lang dag. Dét er hvad vi kan skabe for dig med vores professionelle vinduesvask. Og så får du det endda til en pris, der er til at betale for almindelige mennesker.

Kontakt os og få et godt tilbud

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 28195117 til en uforpligtende snak omkring vinduespolering. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på Info@renmuusmann.dk.

I kan også udfylde vores formular, så modtager du et konkret tilbud

​Håndværkerfradrag!

​Håndværkerfradrag gælder også for vinduespolering. Du kan trække regningen fra på din selvangivelse.

Hele 33% kan trækkes fra i skat pr. vinduespolering: 

Læs mere om det her.
(https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759 )

Få et uforpligtende tilbud af RenMuusmann Rengøring & Vinduespolering I/S

[forminator_form id=”317″]