Vinduespudser Holstebro

Vinduespudser i Holstebro

Når du begynder at lægge mærke til pletterne på ruden frem for udsigten, så er det ved at være tid til at pudse vinduerne. Og hos RenMussmann får du den bedste vinduespudser i Holstebro og omegn.

Vi sørger for krystalklare vinduer i alle årets sæsoner – til en rigtig god pris. Så er du fri for selv at tænke på pudsetjansen.

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om vores vinduespudser-service.

Nyd en pletfri udsigt – book en professionel vinduespudser i Holstebro

Hos RenMussmann tilbyder vi ikke bare vinduespudsning for private i Holstebro. Vi tilbyder derimod et frit udsyn, dejlige udsigter og fri adgang for det naturlige lys ind i rummet. Vi kvitter folks dårlige samvittighed, og skaber den nødvendige sindsro til at fokusere og fordybe sig i dét, der betyder noget i hverdagen.

Lyder det som noget for dig? Det tør vi vædde på, at det gør – og du kan booke os for prisen på et par gode flasker vin. Så bliver det ikke bedre.

Ud over vinduespudsning tilbyder vi også solcellevask i Holstebro. Har du solceller kan du booke os til begge dele, og slå to fluer med et smæk.

Fast aftale: Vinduespudser til erhverv i Holstebro

Repræsenterer du en virksomhed, og skal I have pudset samtlige vinduer i bygningen? Så får I en nem og hurtig proces med vores erhvervs-vinduespudsning i Holstebro.

I kan booke os til én opgave ad gangen, eller indgå en fast aftale om regelmæssige pudsninger med fastlagte mellemrum. Så slipper I for at tænke på vinduernes tilstand, og kan fokusere på jeres forretning.

Få et godt tilbud nu

Lyder professionel vinduespudsning i Holstebro som noget for dig? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 28195117 til en uforpligtende snak omkring vinduespolering. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på Info@renmuusmann.dk.

I kan også udfylde vores formular, så modtager du et konkret tilbud

​Håndværkerfradrag!

​Håndværkerfradrag gælder også for vinduespolering. Du kan trække regningen fra på din selvangivelse.

Hele 33% kan trækkes fra i skat pr. vinduespolering: 

Læs mere om det her.
(https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759 )

Få et uforpligtende tilbud af RenMuusmann Rengøring & Vinduespolering I/S